Пилешко месо на барбекю

1. Пилешки шиш с г-ра пържени картофи

Пил. филе, чушка, лук, картофи                  

450гр./15.70лв.

2. Пилешко филе с гарнитура картофено пюре

                                                                                                                                     

 

 400гр./12.30лв.

3. Пилешки шишчета /2бр./ с г-ра пържени картофки

Pил. филе, чушка, лук                                                               

450гр./13.10лв.

4. Пилешки крилца и сос барбекю

                                                                  

400гр./12.00лв.

5. Пилешка пържола от бут с гриловани зеленчуци

                                                                                                          

300гр./14.20лв.

Контакти

Стара Загора, Три чучура 115 - юг

Работно време

Пн - Нд 10:00 - 23:00 часа 

Резервации

Тел. 0887 848-011

Намерете ни